Alle par har konflikter

Hos Intermezzo har vi mange forskellige par i terapi. Kærligheden og udfordringerne i parforholdet kender ingen alder, religion, kultur eller uddannelsesmæssig baggrund. Alle par – uanset hvem de er – oplever konflikter eller følelsen af svigt, måske i form af utroskab, på ét eller andet tidspunkt i parforholdet. Det vigtigste er at blive bedre til i fællesskab at håndtere konflikterne sammen – og finde hinanden bagefter. Det kan parterapi hjælpe med.

Det handler om kærlighed

Parforhold handler om kærlighed, men det handler også om evnen til at knytte sig til sin partner. En af de vigtigste veje til et godt samliv er evnen til at kommunikere med sin partner. De væsentligste ting i parforholdet kan nogle gange være de sværeste at tale om. Det kan være vanskeligt at undgå kritik, konfrontationer, fordømmelser og anden angst- og vredesfremkaldende kommunikation. Via parterapi hos Intermezzo hjælper vi jer med at skabe en konstruktiv dialog, så I kan finde de løsninger, der er mest hensigtsmæssige for jer.

Metoden i parterapien

Vi benytter to forskellige terapimetoder til parterapi, nemlig EFT metoden og Imago metoden. Begge metoder kan du læse om her på siden, og grave dig dybere ind i, hvis du er nysgerrig. Du kan også læse mere om håndtering af utroskab her.

EFT Metoden

Gennem EFT (emotionsfokuseret parterapi) får I muligheden for at arbejde struktureret med terapeuten. Metoden er grundlagt af Dr. Sue Johnson og LesGreenberg. Undersøgelser viser at 70-75% af de par, der modtager EFT parterapi får løst deres kriser.

Imago metoden

Med Imago-dialog træner I evnen til at lytte til hinanden og anerkende, at I er forskellige. Dialogen foregår mellem jer med Imago-terapeuten som facilitator. Det er terapeutens opgave at skabe et trygt rum for jer begge to. Når dialogen fungerer, vil I få større indsigt i hinandens intentioner, erfaringer og adfærd og kan langsomt bevæge jer i retning af et mere bevidst parforhold.

 

Læs mere om Imago-dialog her

Har du spørgsmål til parterapi? SMS KYS til 1245

– Så ringer vi dig op og tager en snak om parterapi er det rigtige for jer. Du er også velkommen til at ringe til Susse på tlf: 31 21 24 31 og få en snak om forløb og parterapi generelt. Du behøver ikke være 100% afklaret når du ringer. Undervejs i samtalen falder mange ting på plads.

Praktiske informationer

Nedenfor kan du læse et par praktiske informationer omkring parterapi hos Intermezzo.

Terapeuter

Terapeuterne hos Intermezzo er Dicte Susse Pedersen og Henrik Lyngbye Pedersen. De har begge mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere om terapeuterne, ved at klikke hér.

Rabat

Er I studerende eller på overførselsindkomst, giver vi 30% rabat på vores priser.

Priser

En parterapi session varer 75-90 minutter og koster 1.600,- kr. pr. session.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer.

Hvor finder parterapien sted?

Vores hyggelige klinik ligger på Christianshavn i København. Da vi har Metro næsten lige til døren, kommer vores klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Vi har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om samtaler ved konflikter i forholdet her.

Intermezzo – Wildersgade 46 B. 4. sal – 1408 København K – Telefon: 3121 2431