Konflikter i parforholdet?

På et eller andet tidspunkt oplever langt de fleste par konflikter i parforholdet. Det kan skyldes mange ting, fx følelsen af svigt eller uoverensstemmelser i holdninger. Ved at lære hvordan I som par kan have gode samtaler ved konflikter, kan det undgås at konflikterne i parforholdet udvikler sig unødigt. Via samtaler ved konflikter kan I få hjælp til at håndtere problematiske situationer i jeres parforhold, i familien, udfordringer i forhold til dine eller din partners børn, utroskabsproblematikker m.m.

Gode samtaler ved konflikter

Ved at lære at have gode samtaler ved konflikter kan I opnå indsigt i både jeres parforhold og jer selv. Ved at I lærer jer selv, jeres følelser, tanke- og handlingsmønstre godt at kende, når der opstår konflikter i parforholdet, får I muligheden for at udvikle jeres forhold og skabe positiv forandring.

Metoden til samtaler ved konflikter

Vi arbejder med metoder fra gestalt- EFT og Imagoterapien til at skabe gode samtaler ved konflikter. Du kan læse mere om begge metoder her på siden, og dykke dybere ned i dem, hvis du er nysgerrig.

Har du spørgsmål til konflikter i parforholdet? SMS KYS til 1245

– Så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan konstruktive samtaler ved konflikter i parforholdet kan hjælpe jer. I er også meget velkomne til at ringe til Susse på tlf: 31 21 24 31 og få en snak om forløb og terapi generelt. I behøver ikke være 100% afklaret, når I kontakter os. Undervejs i samtalen vil mange ting ofte falde på plads.

Praktiske informationer

Nedenfor kan du læse et par praktiske informationer omkring samtaler ved konflikter i parforholdet hos Intermezzo.

Terapeuter

Terapeuterne hos Intermezzo er Dicte Susse Pedersen og Henrik Lyngbye Pedersen. De har begge mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere om terapeuterne, ved at klikke hér.

Rabat

Er I studerende eller på overførselsindkomst, giver vi 30% rabat på vores priser.

Priser

En parterapi session varer 75-90 minutter og koster 1.600,- kr. pr. session.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer.

Hvor finder samtaler ved konflikter sted?

Vi har en hyggelig klinik, der ligger meget centralt i København på Christianshavn. Der er Metro stort set lige til døren, og vi har klienter, der kommer både fra Ørestad, Amager, City, Østerbro, Valby, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Gentofte og Hellerup. Vi har dog også en del klienter fra fx Hørsholm, Gladsaxe, Lyngby, Vedbæk, Nærum, Holte, Rungsted og Kokkedal. Det er som regel nemt at finde en parkeringsplads i området, hvis du kommer i bil – særligt i løbet af dagtimerne.

Vi glæder os til at se dig.

Intermezzo – Wildersgade 46 B. 4. sal – 1408 København K – Telefon: 3121 2431