facebook pixel

Afklarende samtaler

Samtaler, der kan afklare jer om, hvilken vej I skal gå

Skal I blive sammen?

30% af dem som søger skilsmisse, ønsker det i virkeligheden ikke, men ved ellers ikke, hvad de skal gøre. Afklarende samtaler er for jer, der slås med følgende spørgsmål: Skal I leve, som I altid har gjort? Skal I blive skilt? Skal I gå helhjertet til parterapi?

Kender du det?

Er Du i tvivl, om du skal gå fra din partner, eller kan du bare ikke længere mærke, de varme følelser, du havde engang? Er du grundlæggende træt af, at det samme mønster viser sig igen og igen, når I har en konflikt? Er forholdet stagneret og på ingen måde udvikler sig? Måske lever du dit eget liv i parforholdet og er usikker på, om I overhovedet har noget sammen længere?

Giv tvivlen plads

At være i tvivl om hvilken vej du skal gå, kan give mange tanker og forvirrede følelser. Følelser som skifter og ændrer sig i løbet af dagen, eller som ændrer sig, når partneren er i nærheden. Den ene dag kan I have det rart og du er sikker på, at I skal forblive sammen. Den næste dag, sker der et skift, som sender dig i modsat retning. Det kan være fuldstændig umuligt at finde retning i sådan et følelseskaos. Men der er håb at hente. En til fem samtaler kan afklare dig og din partner om hvilken vej I skal gå. Skal I blive sammen eller skal I gå fra hinanden?

parterapi13

Praktiske informationer

Nedenfor finder du nogle praktiske informationer omkring terapi hos Intermezzo.

Hvordan booker man tid?

I bestiller en tid via online booking under afklarende samtaler.

Hvor mange samtaler?

I kan have brug for mere end en samtale, men I kan højst have fem samtaler af denne karakter.

Hvad koster det?

En afklarende samtale varer 2 timer og koster 2.600,00 kr.

Dicte Susse Larsen

Certificeret EFT Supervisor (C)
Certificeret Imago parterapeut
Psykoterapeut Medlem af Psykoterapeutforeningen.

Hvordan foregår samtalerne?

De afklarende samtaler har ikke karakter af at være terapi, det er alene afklarende samtaler. Der er nogle særlige spørgsmål terapeuten vil stille, for at sætte afklaringsfasen i gang.

Det kan være spørgsmål som:

Hvad skete der i jeres relation, som har bragt jer hertil?
Hvad har I allerede forsøgt?
Hvilken rolle spiller børnene?
Hvornår var jeres bedste tid i jeres relation, en tid hvor I følte jer forbundet og hvor glæde var en del af jeres liv sammen.

Samtalerne handler ikke om, at I går hjem og gør noget andet, men at I er i en afklarings fase.

Hvor finder samtalerne sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se jer.

Menu