facebook pixel

Parterapi Amager

Parterapi på Amager med EFT-metoden

I tvivl om parterapi, er det rigtige for jer? Book en gratis forsamtale på 30 min.

Har I ikke prøvet parterapi før, kan det være svært at vurdere, om det er noget for jer. Derfor tilbyder jeg en 30 min. gratis og uforpligtende forsamtale, hvor I kan blive klogere på processen – det er en god mulighed for at se terapiformen an, inden I booker en hel session.

Forsamtalen og de efterfølgende sessioner foregår i min klinik, der ligger i København K. Hvis I bor på Amager, kan I altså nemt komme hertil med både bil og offentlig transport. Ring på 3121 2431 eller send en mail på susse@intermezzo.dk, så finder vi en tid til jeres første samtale.

En normal session koster 1.900 kr. og varer 75 min.

Vælger I parterapi hos os, får I blandt andet:

  • EFT certificeret parterapeut
  • Parterapi der er baseret på forskning og praksis
  • Dokumenterede resultater – 80% af alle par får det markant bedre
  • 25 års erfaring med parterapi

Hos Intermezzo vil du enten møde Susse, som har mere end 25 års erfaring i bagagen. Susse brænder for at hjælpe mennesker, der er kommet af sporet og har brug for at komme på rette vej igen.

Effektiv parterapi med dokumenterede resultater

Hos Intermezzo arbejder vi udelukkende med en terapiform, der har dokumenterede resultater, så vores klienter får mest muligt ud af sessionerne. Den teknik, vi anvender, hedder Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), og det helt særlige ved denne metode er, at undersøgelser har vist, at:

  • 75% af de par, der modtager EFT-parterapi får løst deres udfordringer
  • 90% af parrene opnår væsentlige forbedringer i parforholdet

I kan forvente at køre fra Amager til klinikken i København K ca. 1 gang om ugen de første 6-8 gange, hvorefter I vil opleve en tydelig forandring i jeres parforhold. Herefter kan I nøjes med terapi ca. hver anden uge, indtil jeres udfordringer er løst.

Parterapi Amager – hvorfor vælge Intermezzo?

Leder I efter parterapi på Amager, kan det føles omsonst at køre ind til København K, men hos Intermezzo får du dokumenterede resultater for pengene – og du har desuden mulighed for at afprøve terapiformen gratis med en forsamtale på 30 min.

Alle par oplever store og små konflikter i løbet af et forhold, og det er der ikke noget galt med. Det er helt naturligt, at de opstår, men det er måden, vi håndterer konflikterne på, der er afgørende – og det kan vi hjælpe jer med, så I kan slippe skænderierne, genfinde kærligheden og få en bedre relation.

Hos Intermezzo er der plads til, at I kan tale åbent omkring de ting, der er svære, uden der er nogle, der dømmer jer. Et rum hvor der også er plads til at være vrede og kede af det. Under selve parterapien bliver der talt med jer hver især, mens den anden lytter og omvendt. Der er lige meget plads til jer begge to, og vi tager afsæt i lige præcis det sted, hvor I befinder jer i tilværelsen. Vi kommer til at arbejde med følelserne i jeres fortællinger, så vi kan arbejde os tættere på en relation med en dybere kontakt og forståelse for hinanden.

Oftest stillede spørgsmål

1) Hvor finder jeg parterapi på Amager?

Intermezzo holder til i København K, men vi modtager mange klienter fra Amager, da vores EFT-parterapi har dokumenterede resultater i forhold til at forbedre parforholdet.

2) Kan alle par få brug for parterapi?

Alle par oplever konflikter, og det er der ikke noget galt med – det er måden, vi håndterer konflikterne på, der er afgørende, og det kan Intermezzo hjælpe med.

3) Hvad er Emtionsfokuseret Parterapi (EFT)?

Intermezzo anvender Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) som metode. I får hjælp til at gennemskue de negative mønstre, der er til stede i jeres parforhold, og samtidig får I redskaberne til at skabe nogle nye og positive.

4) Hvordan foregår parterapien?

Med EFT-parterapi arbejder vi med jeres tilknytningsmæssige behov, og gennem terapien hjælper vi jer med at få et overblik over de gentagende negative mønstre i jeres parforhold og de bagvedliggende årsager.

5) Hvilke resultater er der ved Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)?

Undersøgelser viser, at 75% af parrene får løst deres kriser, mens 90% af parrene opnår væsentlige forbedringer i parforholdet. EFT parterapi er baseret på forskning og best practice.

6) Hvordan foregår parterapien hos Intermezzo?

Under parterapien bliver der talt med jer hver især, mens den anden lytter og omvendt. Der er lige meget plads til jer begge to, og vi tager afsæt i lige præcis det sted, hvor I befinder jer i tilværelsen. Vi kommer til at arbejde med følelserne i jeres fortællinger, så I får en dybere kontakt og forståelse for hinanden.

Menu