facebook pixel

Parterapi Frederiksberg

Bliv klogere på jer selv og find hinanden

Er parterapi noget for jer? Få en gratis forsamtale på 30 min.

Er du i tvivl om, hvor vidt parterapi er noget for jer? Hos Intermezzo kan I booke en gratis forsamtale på 30 min., hvor I kan komme tættere på terapiformen. Her vil vi lytte til jeres problemstillinger, og I får en fornemmelse af, hvordan parterapien kommer til at forløbe.

Både forsamtalen og de efterfølgende sessioner foregår på vores klinik i København K, og fra Frederiksberg er det nemt at komme til med både bil og offentlig transport. Ønsker I at booke en samtale, kan I enten ringe på 3121 2431 eller sende en mail på susse@intermezzo.dk – så finder vi en tid, der passer ind i jeres kalender.

En normal session koster 1.900 kr. og varer 75 min. Med parterapi hos Intermezzo får I blandt andet:

Med parterapi hos Intermezzo får I blandt andet:

  • EFT certificerede parterapeuter
  • Parterapi der er baseret på forskning og praksis
  • Dokumenterede resultater – 80% af alle par får det markant bedre
  • 25 års erfaring med parterapi

Under sessionerne vil I møde enten Henrik eller Susse, der danner par både professionelt og privat. Vi brænder begge for at hjælpe mennesker på rette vej, og det gælder uanset, om I befinder jer i en livskrise eller blot har brug for et frisk pust til forholdet.

Få parterapi med dokumenterede resultater

Hos Intermezzo har vi mere end 25 års erfaring inden for terapi, og vi lægger meget vægt på, at vores arbejde er baseret på forskning og praksis. Derfor vil I hos os opleve parterapi med dokumenterede resultater, hvor vi anvender Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) som metode.

Undersøgelser af EFT-parterapi viser blandt andet at:

  • 75% af de par, der modtager EFT-parterapi får løst deres udfordringer
  • 90% af parrene opnår væsentlige forbedringer i parforholdet

Gennem terapi hjælper vi jer med at få et overblik over de negative mønstre, der er til stede i jeres parforhold og de bagvedliggende årsager, der får jer til at fastholde dem. I får redskaberne og den hjælp, der skal til, for at I kan stoppe disse mønstre og i stedet skabe nogle nye og positive.

I kan forvente at tage turen fra Frederiksberg til klinikken ca. 1 gang om ugen de første 6-8 gange. Allerede herefter vil I mærke, hvordan terapien har gjort jeres forhold mere trygt, og efterfølgende kan I nøjes med terapi ca. hver anden uge, indtil alle udfordringerne er løst.

Parterapi Frederiksberg – det er turen værd!

Når I ankommer til vores hyggelige klinik i København K, vil I med det samme opleve, at det er et nærværende og trygt rum. Her er der plads til at tale ærligt om det, der er svært – også hvis en af jer er vred på den anden. Den terapiform, vi anvender, har dokumenterede resultater, og netop derfor er det turen fra Frederiksberg værd.

Her er plads til fordybelse og eftertænksomhed, og vi giver os tid til at forstå lige netop jeres situation. Vi kommer til at arbejde med følelserne i jeres fortællinger, så I kan komme tættere på hinanden og opnå en dybere kontakt.

Oftest stillede spørgsmål

1) Hvem er Intermezzo?

Intermezzo er en terapeutvirksomhed med mere end 25 års erfaring, der brænder for at hjælpe mennesker på rette vej. Vi tilbyder en vifte af ydelser inden for parterapi, rådgivning, coaching og selvudvikling.

2) Hvor finder jeg parterapi på Frederiksberg?

Intermezzo holder til i København K, men vi har mange klienter fra Frederiksberg, da vi arbejder med en terapiform, der har dokumenterede resultater. Samtidig ligger vi placeret et få minutters gå gang fra Kongens Nytorv metrostation, som kører direkte til Frederiksberg.

3) Hvilken metode anvender Intermezzo til parterapi?

Intermezzo anvender Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) som metode. I får hjælp til at gennemskue de negative mønstre, der er til stede i jeres parforhold, og samtidig får I redskaberne til at skabe nogle nye og positive.

4) Hvordan foregår parterapien?

I får hjælp til at identificere de negative mønstre i jeres parforhold og faktorerne bag. Derudover får I redskaberne til at stoppe disse mønstre og samtidig skabe nye og mere positive.

5) Hvilke dokumenterede resultater er der ved Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)?

80% af parrene bevæger sig fra et forhold med konflikter og frustrationer til et mere trygt parforhold, hvor der er plads til begge parter.

6) Hvor mange sessioner skal man have?

Antallet af sessioner varierer fra par til par, men størstedelen får løst deres udfordringer og kriser efter 6-8 gange.

Menu