facebook pixel

Supervision i gruppe

En personlig opkvalificering

Supervision er et rum, hvor du undersøger, udvikler og forankrer. Du arbejder med dig selv i en faglig- metodemæssigt og personlig opkvalificering, for at kunne udføre dit faglige arbejde, så effektivt som muligt.
Supervision er et stærkt redskab til at blive endnu mere fri og effektiv, i dit arbejde med individuelle klienter eller med par.

Certificeret EFT terapeut?

Er du på vej til at blive certificeret som EFT terapeut, skal du minimum have 8 timers supervision. At blive certificeret som EFT terapeut er en proces, hvor dine faglige, professionelle og personlige ressourcer bringes i spil og udvikles endnu mere. Der vil være tidspunkter, hvor du føler dig lost, eller hvor du møder dine begrænsninger i forhold til EFT metoden. Sådan er det for os alle sammen, derfor er det vigtigt med supervision.

Praktiske informationer

Tilmelding

Send en mail til susse@intermezzo.dk

Tilmelding er først til mølle princippet, og der er plads til fem deltagere i gruppen.

Supervisor & Facilitator

Supervisor og facilitator er Dicte Susse Larsen, ICEEFT certificeret parterapeut og supervisor.

Pris og betaling: 1.200 kr. per gang og du binder dig for alle 3 datoer.

Hvor finder supervisionen sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se dig.

Menu