facebook pixel

Parterapi i København af en Certificerede EFT Parterapeut

Parterapi i København med EFT-metoden

EFT-parterapi er for dig, der ønsker dokumenterede resultater.

Book gratis forsamtale på 30 min.

Hvis du og din partner overvejer parterapi, men er i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning for jer, kan en gratis forsamtale på 30 minutter være en god måde at afklare jeres behov og forventninger på. Under forsamtalen vil jeg lytte til jeres problemstillinger og give jer en fornemmelse af, hvordan parterapi kan hjælpe jer med at forbedre jeres forhold.

Hvis I beslutter jer for at fortsætte med parterapien efter forsamtalen, koster en almindelig session 1.900 kr. og varer 75 minutter. Jeg har en succesrate på 75%, hvor par i gennemsnit får løst deres kriser efter 6-8 sessioner.

Hvis I ønsker at booke en gratis forsamtale, er I velkomne til at ringe til mig på 3121 2431 eller sende en mail til susse@intermezzo.dk. Forsamtalen vil finde sted på klinikken.

Hvordan foregår EFT-parterapi?

Når I ankommer til klinikken på Havnegade 49, vil I blive budt velkommen med vand, kaffe og te. Derefter vil I sætte jer i sofaen, og jeg vil sidde overfor jer. Jeg vil spørge jer, om I ønsker at vide noget om mig, og hvis I har spørgsmål, vil jeg kort fortælle om mig selv.

Jeg skaber et trygt og fortroligt rum, hvor I kan tale åbent og ærligt om jeres udfordringer, også selvom en af jer måtte være vred på den anden. Vi vil tage fat på netop det, som er svært for jer.

Herefter begynder jeres terapiprocess. Jeg taler med jer hver især, mens den anden lytter og omvendt. Jeg vil igennem hele terapien lytte efter de underliggende følelser, som ligger bag jeres historier. Det er netop disse følelser, vi vil arbejde med, så I kan opnå en dybere kontakt og forståelse for hinanden. Sammen vil vi finde vejen til at forbedre jeres parforhold og styrke jeres kommunikation.

Vi vil komme rundt om spørgsmål som:

  • Hvad er det, der gør at I søger hjælp?
  • Hvad har I allerede gjort for at få det bedre?
  • hvad er det, der trikker jer, i forhold til den anden?
  • Hvad er det for et mønster, I nogle gange lander i, når I får det svært?
  • hvor I er rigtig gode sammen, hvad er det som fungerer?

Jeg er der lige meget for jer begge to.

Mit mål er, at I bliver et team omkring jeres konflikter, snarere end hinandens fjender.

Forløbet ser sådan ud:

  • Sessionen varer 75 min.
  • I skal forvente at komme ca. 1 gang om ugen, de første 6-8 gange.
  • Efter 6-8 gange vil I få det markant bedre.
  • Herefter kommer I ca. hver 14 dag, for at konsolidere jeres forhold.
  • De fleste par er færdigbehandlet efter 10-15-20 gange.
therapy2

EFT er en evidensbaseret metode, der viser gode resultater.

Jeg anvender en metode til parterapi kaldet Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), som er solidt funderet i både forskning og praksis. Som EFT parterapeut har jeg en veldokumenteret og gennemprøvet tilgang til at hjælpe par med at løse problemer i deres parforhold.

EFT parterapi er baseret på teorier om følelsesmæssig binding og tilknytning og fokuserer på at hjælpe par med at opnå en dybere forståelse og kontakt med hinanden. Ved at arbejde med parrets underliggende følelser og reaktioner, kan vi finde vejen til at forbedre kommunikationen og styrke forholdet mellem jer.

Der er gennemført omfattende undersøgelser af EFT parterapi, som dokumenterer de positive resultater og effekter af metoden. Undersøgelser viser, at 75% af par, der modtager EFT parterapi, formår at løse deres kriser, mens op til 90% oplever betydelige forbedringer i deres parforhold. Det betyder, at EFT parterapi er en effektiv metode til at forbedre jeres parforhold og opnå en dybere og mere tilfredsstillende forbindelse med hinanden.

Praktiske informationer

Terapeut

Terapeut hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som har mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere ved at klikke hér.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer. Jeg kan garanterer, at 75% af alle par får løst deres kriser efter 6-8 gange.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder parterapien sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer vores klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se jer.

Menu