facebook pixel

Parterapi i København af en Certificerede EFT Parterapeut

Parterapi i København med EFT-metoden

EFT-parterapi er for dig, der ønsker dokumenterede resultater.

Book gratis forsamtale på 30 min.

Er du i tvivl, om parterapi er noget for jer? Og vil gerne se det an, før du booker en hel session? Så kan du booke en gratis forsamtale på 30 min. Her vil jeg lytte til jeres problemstillinger, og I får en fornemmelse af, hvordan parterapi foregår.

Ring på 3121 2431 eller send en mail til mig på susse@intermezzo.dk, hvis du ønsker at booke en gratis forsamtale. Det foregår på klinikken.

En normal session koster 1.900 kr. og varer 75 min.

75% af alle par får løst deres kriser efter 6-8 gange.

Hvordan foregår EFT-parterapi?

Det foregår på den måde, I kommer ind i klinikken i Havnegade 49. I vil blive tilbudt vand, kaffe og te. I sidder i sofaen og jeg sidder overfor jer. Jeg vil spørge jer, om I har brug for at vide noget om mig. Hvis I har det, fortæller jeg kort om mig selv.

Jeg skaber et trygt rum, også hvis en af jer, er vred på den anden. I vil kunne tale om præcis det, som er svært.

Herefter går vi I gang med jeres proces. Jeg taler med jer hver især, mens den anden lytter og vise versa.

Jeg lytter igennem hele terapien efter musikken (følelserne) i jeres fortællinger, det er følelserne, vi kommer til at arbejde med, sådan at I senere i processen, kan opnå en dybere kontakt/forståelse for hinanden.

Vi vil komme rundt om spørgsmål som:

  • Hvad er det, der gør at I søger hjælp?
  • Hvad har I allerede gjort for at få det bedre?
  • hvad er det, der trikker jer, i forhold til den anden?
  • Hvad er det for et mønster, I nogle gange lander i, når I får det svært?
  • hvor I er rigtig gode sammen, hvad er det som fungerer?

Jeg er der lige meget for jer begge to.

Mit mål er, at I bliver et team omkring jeres konflikter, snarere end hinandens fjender.

Forløbet ser sådan ud:

  • Sessionen varer 75 min.
  • I skal forvente at komme ca. 1 gang om ugen, de første 6-8 gange.
  • Efter 6-8 gange vil I få det markant bedre.
  • Herefter kommer I ca. hver 14 dag, for at konsolidere jeres forhold.
  • De fleste par er færdigbehandlet efter 10-15-20 gange.
therapy2

EFT er en evidensbaseret metode, der viser gode resultater.

Jeg anvender Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) som metode til parterapi. Det særlige ved emotionsfokuseret parterapi er, metoden er solidt funderet i såvel forskning som praksis. Som EFT parterapeut har jeg en veldokumenteret og gennemafprøvet fremgangsmåde til at hjælpe par i arbejdet med problemer i parforholdet.

Der eksisterer i dag omfattende undersøgelser, der dokumenterer de gode resultater og effekter, der kan opnås med  EFT parterapi. Undersøgelserne viser, at 75% af de par, der modtagere EFT parterapi får løst deres kriser, og op mod 90% af de par, der modtager EFT parterapi oplever væsentlige forbedringer i parforholdet.

Praktiske informationer

Terapeut

Terapeut hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som har mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere ved at klikke hér.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer. Jeg kan garanterer, at 75% af alle par får løst deres kriser efter 6-8 gange.

Har du flere spørgsmål til parterapi?

Ring til mig på tlf: 3121 2431. Jeg kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvor finder parterapien sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer vores klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se jer.

Menu