facebook pixel

Parterapi Østerbro

Få hjælp til at genfinde hinanden

Book en gratis forsamtale på 30 min.

Det kan være svært at forestille sig, hvad parterapi egentlig går ud på. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale på 30 min., hvor jeg tager udgangspunkt i jeres problemstillinger. På den måde kan I få en fornemmelse af, hvordan parterapi foregår og finde ud af, om det er noget for jer.

I kan booke en forsamtale ved at ringe på 3121 2431 eller sende en mail til susse@intermezzo.dk. Samtalen foregår i min hyggelige klinik i København K, så hvis I bor på Østerbro, er det nemt at komme hertil både i bil og med offentlig transport. En normal session koster 1.900 kr. og varer 75 min.

Vælger I parterapi hos mig, får I blandt andet:

  • EFT certificeret parterapeut
  • Parterapi der er baseret på forskning og praksis
  • Dokumenterede resultater – 80% af alle par får det markant bedre
  • 25 års erfaring med parterapi

Når I ankommer til klinikken, vil I møde Susse, som står bag Intermezzo. Jeg brænder for at hjælpe mennesker på rette vej. Gennem samtale og effektiv parterapi guider jeg jer til en større forståelse for jer selv og hinanden, og på den måde skabes en bedre relation.

Effektiv parterapi baseret på forskning og praksis

Jeg lægger stor vægt på, at min parterapi er baseret på forskning og praksis, og derfor anvender jeg Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), der er en veldokumenteret og gennemafprøvet metode til at arbejde med parforholdet.

I fællesskab arbejder vi med jeres tilknytningsmæssige behov, og gennem terapien støtter jeg jer i at ændre på jeres samspil og kommunikation, så parforholdet bliver mere trygt og rart for jer at være i. Jeg lægger vægt på at være lyttende, anerkendende og konstruktive, og jeg giver mig god tid til at sætte mig ind i lige netop jeres situation og problemstilling.

Det vil være meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner der er brug for, men I kan forvente at køre fra Østerbro til København K én gang om ugen 6-8 gange. Efterfølgende kan I nøjes med parterapi hver anden uge, indtil I har fået hånd om jeres konflikter og udfordringer.

Parterapi Østerbro – EFT-parterapi er turen værd

Hos Intermezzo modtager jeg klienter fra hele Københavnsområdet, og det er meget almindeligt at vælge turen fra Østerbro til København K for at få parterapi. Det skyldes, at resultaterne med EFT-parterapi er veldokumenterede, og ikke mindst at I hos os bliver mødt med anerkendelse og respekt.

I klinikken har jeg skabt et trygt og nærværende rum for jer begge, hvor der er plads til at tale om det, der er svært. Jeg hjælper jer med at identificere de negative mønstre, der er til stede i jeres parforhold og guider jer i at komme dybere ind i de faktorer, der ligger bag disse mønstre. Derudover får I redskaberne til at stoppe mønstrene og samtidig skabe nye og mere positive rammer, der mindsker konflikter fremadrettet og afstanden mellem jer som par.

Oftest stillede spørgsmål

1) Hvor finder jeg parterapi på Østerbro?

Intermezzo ligger i København K, men jeg har mange klienter fra Østerbro på grund af mine veldokumenterede resultater med EFT-terapi.

2) Hvem har brug for parterapi?

Alle kan have brug for parterapi. Uanset om jeres parforhold er nyt eller gammelt, udfordret eller blot trænger til et frisk pust, er det altid gavnligt at investere tid og energi i forholdet.

3) Hvad er Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)?

Det primære formål med Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) er at arbejde med jeres tilknytningsmæssige behov og gennem terapien støtte jer i at ændre på jeres samspil og kommunikation, så parforholdet bliver mere trygt og rart for jer at være i.

4) Hvordan foregår parterapien?

I får hjælp til at identificere de negative mønstre i jeres parforhold og faktorerne bag. Derudover får I redskaberne til at stoppe disse mønstre og samtidig skabe nye og mere positive.

5) Hvor mange sessioner kræver parterapi?

Det vil være meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner der er brug for – men grundlæggende kan vi sige, at 75% af alle par får løst deres udfordringer og kriser efter 6-8 sessioner.

Menu