facebook pixel

Parterapi Østerbro

Få hjælp til at genfinde hinanden

Book en gratis forsamtale på 30 min.

Det kan være svært at forestille sig, hvad parterapi egentlig går ud på. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale på 30 min., hvor jeg tager udgangspunkt i jeres problemstillinger. På den måde kan I få en fornemmelse af, hvordan parterapi foregår og finde ud af, om det er noget for jer.

I kan booke en forsamtale ved at ringe på 3121 2431 eller sende en mail til susse@intermezzo.dk. Samtalen foregår i min hyggelige klinik i København K, så hvis I bor på Østerbro, er det nemt at komme hertil både i bil og med offentlig transport. En normal session koster 1.900 kr. og varer 75 min.

Vælger I parterapi hos mig, får I blandt andet:

  • EFT certificeret parterapeut
  • Parterapi der er baseret på forskning og praksis
  • Dokumenterede resultater – 80% af alle par får det markant bedre
  • 25 års erfaring med parterapi

Når I ankommer til klinikken, vil I blive mødt af mig, Susse, som er grundlæggeren af Intermezzo. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at komme på rette vej og opnå større trivsel i deres liv. Gennem samtale og effektiv parterapi vil jeg guide jer til en dybere forståelse for jer selv og hinanden, hvilket kan føre til en mere tilfredsstillende relation.

Jeg tror på, at den rette samtale kan hjælpe med at løse selv de mest komplekse problemer i et forhold. Derfor har jeg specialiseret mig i at tilbyde effektiv parterapi, som tager udgangspunkt i jeres individuelle behov og udfordringer. Mit fokus er at skabe en tryg og imødekommende atmosfære, hvor I kan åbne op og dele jeres tanker og følelser.

Jeg vil guide jer igennem terapiforløbet, hvor I her vil finde hinanden og opnå en dybere kontakt. Når kontakten er etableret vil problemer bare være problemer, som I sammen løser i en team ånd. Jeg tror på, at selv små forbedringer i jeres kommunikation og samspil kan have en stor positiv effekt på jeres forhold.

Jeg ser frem til at møde jer og tage det første skridt mod at skabe en bedre relation sammen.

Effektiv parterapi baseret på forskning og praksis

Jeg fokuserer på at tilbyde parterapi, der er baseret på både forskning og praksis. Derfor anvender jeg Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), som er en gennemprøvet og velunderstøttet metode til at arbejde med parforholdet.

I terapien fokuserer vi på jeres tilknytningsbehov, og jeg hjælper jer med at forbedre jeres samspil og kommunikation, så I kan opnå et mere trygt og behageligt parforhold. Jeg vægter lytning, anerkendelse og konstruktivitet højt, og jeg tager mig tid til at forstå jeres unikke situation og udfordringer.

Det er forskelligt for hvert par, hvor mange sessioner der er nødvendige, men typisk vil I have brug for at mødes én gang om ugen i 6-8 sessioner. Derefter kan I gradvist skære ned til hver anden uge, når I føler, at I har opnået mere stabilitet og løst jeres konflikter og udfordringer. Jeg har til huse på Østerbro og i København K.

Parterapi Østerbro – EFT-parterapi er turen værd

Hos Intermezzo modtager jeg klienter fra hele Københavnsområdet, og det er meget almindeligt at vælge turen fra Østerbro til København K for at få parterapi. Det skyldes, at resultaterne med EFT-parterapi er veldokumenterede, og ikke mindst at I hos os bliver mødt med anerkendelse og respekt.

I klinikken har jeg skabt et trygt og nærværende rum for jer begge, hvor der er plads til at tale om det, der er svært. Jeg hjælper jer med at identificere de negative mønstre, der er til stede i jeres parforhold og guider jer i at komme dybere ind i de faktorer, der ligger bag disse mønstre. Derudover får I redskaberne til at stoppe mønstrene og samtidig skabe nye og mere positive rammer, der mindsker konflikter fremadrettet og afstanden mellem jer som par.

Oftest stillede spørgsmål

1) Hvor finder jeg parterapi på Østerbro?

Intermezzo ligger i København K, men jeg har mange klienter fra Østerbro på grund af mine veldokumenterede resultater med EFT-terapi.

2) Hvem har brug for parterapi?

Alle kan have brug for parterapi. Uanset om jeres parforhold er nyt eller gammelt, udfordret eller blot trænger til et frisk pust, er det altid gavnligt at investere tid og energi i forholdet.

3) Hvad er Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)?

Det primære formål med Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) er at arbejde med jeres tilknytningsmæssige behov og gennem terapien støtte jer i at ændre på jeres samspil og kommunikation, så parforholdet bliver mere trygt og rart for jer at være i.

4) Hvordan foregår parterapien?

I får hjælp til at identificere de negative mønstre i jeres parforhold og faktorerne bag. Derudover får I redskaberne til at stoppe disse mønstre og samtidig skabe nye og mere positive.

5) Hvor mange sessioner kræver parterapi?

Det vil være meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner der er brug for – men grundlæggende kan vi sige, at 75% af alle par får løst deres udfordringer og kriser efter 6-8 sessioner.

Menu