facebook pixel

Konflikter i parforholdet

Få hjælp til gode samtaler ved konflikter

Konflikter i parforholdet?

På et eller andet tidspunkt oplever langt de fleste par konflikter i deres forhold. Det kan skyldes mange ting, fx følelsen af svigt eller uoverensstemmelser i holdninger. Ved at lære hvordan I som par kan have gode samtaler ved konflikter, kan det undgås at konflikterne udvikler sig unødigt. Via samtaler kan I få hjælp til at håndtere problematiske situationer i jeres parforhold, i familien, udfordringer i forhold til dine eller din partners børn, utroskabsproblematikker m.m.

Gode samtaler ved konflikter

Ved at lære at have gode samtaler ved konflikter kan I opnå indsigt i både jeres parforhold og jer selv. Ved at I lærer jer selv, jeres følelser, tanke- og handlingsmønstre godt at kende, når der opstår konflikter i jeres forhold, får I muligheden for at udvikle jer og skabe positiv forandring.

Metoden til samtaler ved konflikter

Jeg arbejder med metoder fra gestalt- og EFT terapien til at skabe gode samtaler ved konflikter. Du kan læse mere om metoden her på siden, og dykke dybere ned i dem, hvis du er nysgerrig.

Har du spørgsmål? SMS KYS til 1245

Så ringer jeg dig op og tager en snak om hvordan konstruktive samtaler i forbindelse med konflikter kan hjælpe jer. I er også meget velkomne til at ringe til mig på tlf: 3121 2431 og få en snak om forløb og terapi generelt. I behøver ikke være 100% afklaret, når I kontakter mig. Undervejs i samtalen vil mange ting ofte falde på plads.

Praktiske informationer

Terapeut

Terapeuten hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som har begge mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere ved at klikke hér.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer.

Har du flere spørgsmål til samtaler ved konflikter?

Ring til mig på tlf: 3121 2431. Jeg kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvor finder samtaler ved konflikter sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se jer.

Menu