facebook pixel

Samtaleterapi København

Få et tættere parforhold med samtaleterapi

Samtaleterapi

Langt de fleste par oplever konflikter i forholdet. Uoverensstemmelser i holdninger eller følelsen af svigt kan være årsagen. Disse udfordringer kan skabe spændinger og afstand mellem parterne. Det er vigtigt at adressere disse problemer tidligt for at undgå yderligere komplikationer. At forstå kernen af konflikten er første skridt mod løsning.  Samtaleterapi kan hjælpe jer til at håndtere problematiske situationer i forholdet, familien, udfordringer i forhold til eventuelle sammenbragte børn, problemer med utroskab m.m.

Tættere parforhold med samtaleterapi

Gennem samtaleterapi kan I øge jeres indsigt. Lær både forholdet og jer selv bedre at kende. Samtaleterapi hjælper med at forstå egne følelser, tanke- og handlingsmønstre. Denne forståelse er afgørende for at håndtere konflikter effektivt. At kende sig selv er nøglen til bedre relationer.

Metoden til samtaleterapi

Jeg arbejder med metoder fra gestalt- EFT i samtaleterapi og bruger værktøjer herfra til at hjælpe jer til et tættere parforhold. Du kan finde mere information om begge metoder her på siden, hvis du vil vide mere. Ved at bruge de værktøjer og indsigter, terapien giver, kan I skabe positiv forandring. Dette vil styrke jeres bånd og føre til et tættere parforhold. Det er muligt at overkomme udfordringer og skabe et sundt og kærligt forhold. Sammen kan I arbejde mod en lysere fremtid.

Har du spørgsmål til samtaleterapi? SMS KYS til 1245

Så ringer jeg jer op og tager en snak om hvordan samtaleterapi kan hjælpe jer til et tættere parforhold. I kan også ringe til mig på tlf: 3121 2431 og få en snak om forløb og terapi generelt. I behøver ikke være 100% afklaret, når I kontakter mig. I løbet af den indledende samtale vil mange ting ofte falde på plads helt af sig selv.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du nogle praktiske informationer omkring samtaleterapi hos Intermezzo.

Terapeut

Terapeuten hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som har mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere ved at klikke hér.

Forløb

Det er meget individuelt for hvert par, hvor mange sessioner de har brug for. I kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for jer.

Har du flere spørgsmål til samtaleterapi?

Ring til mig på tlf: 3121 2431. Jeg kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvor finder samtaleterapien sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se dig.

Menu