facebook pixel

Utroskab & Krise

Utroskab og krise?

Utroskab kan medføre en alvorlig krise i et parforhold. Igennem anerkendende og lyttende samtaler kan jeg hjælpe jer videre efter utroskab. Jeg hjælper jer med at besvare de mange spørgsmål, der opstår i en sådan krise – skal I blive sammen og kæmpe for forholdet? Eller gå hver til sit – og hvordan tackler man det? Jeg benytter samtaleterapi til at give jer værktøjer som hjælper jer til at tackle krisen i forbindelse med utroskab.

Metoden vi bruger ved utroskab og krise

Når jeg skal hjælpe jer videre efter utroskab og krise arbejder jeg med metoder fra gestalt og EFT terapien . Du kan finde mere information om metoden her på siden, hvis du vil vide mere.

Har du spørgsmål til utroskab og krise? SMS KYS til 1245

Så ringer jeg jer op og tager en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer videre efter utroskab og krise. I er også altid velkomne til at ringe mig på tlf: 3121 2431 og få en snak om forløb og terapi generelt. I behøver ikke være 100% afklaret, når I kontakter mig. I løbet af den indledende samtale vil mange ting ofte falde på plads helt af sig selv.

parterapi06

Hvor finder samtalerne sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se jer.

Menu