facebook pixel

Utroskab & Krise

Utroskab og krise?

Utroskab kan medføre en alvorlig krise i et parforhold. Igennem anerkendende og lyttende samtaler kan vi hjælpe jer videre efter utroskab. Vi hjælper jer med at besvare de mange spørgsmål, der opstår i en sådan krise – skal I blive sammen og kæmpe for forholdet? Eller gå hver til sit – og hvordan tackler man det? Vi benytter samtaleterapi til at give jer værktøjer som hjælper jer til at tackle krisen i forbindelse med utroskab.

Metoden vi bruger ved utroskab og krise

Når vi skal hjælpe jer videre efter utroskab og krise arbejder vi med metoder fra gestalt og EFT terapien . Du kan finde mere information om metoden her på siden, hvis du vil vide mere.

Har du spørgsmål til utroskab og krise? SMS KYS til 1245

Så ringer vi jer op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe jer videre efter utroskab og krise. I er også altid velkomne til at ringe Susse op på tlf: 3121 2431 og få en snak om forløb og terapi generelt. I behøver ikke være 100% afklaret, når I kontakter os. I løbet af den indledende samtale vil mange ting ofte falde på plads helt af sig selv.

Hvor finder samtalerne sted?

Vores hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da vi har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer vores klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Vi har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Vi glæder os til at se jer.

Menu