facebook pixel

Hvem er vi?

Hvem er intermezzo?

Intermezzo er stiftet og drevet af Dicte Susse Pedersen og Henrik Lyngbye Pedersen. Vi danner par både privat og professionelt og har begge beskæftiget os med mennesker og udvikling hele vores arbejdsliv.

Vi er begge uddannede EFT & Imago terapeuter, og det er teknikkerne herfra, der danner vores fælles teoretiske ramme. Herudover trækker vi på de omfattende erfaringer, som vi hver især har med os fra vores arbejdsliv; Susse, primært som socialrådgiver for voldsramte kvinder i Mødrehjælpen, Dannerhuset og Dialog Mod Vold. Henrik, dels som socialpædagog på døgninstitutioner for unge, dels som investor og bestyrelsesmedlem i virksomheder med etiske værdisæt.

Med ιntermezzo bringer vi vores fælles og individuelle viden og erfaringer i spil og tilbyder rådgivning, coaching, terapi og selvudvikling til enkeltpersoner, par, familier og virksomheder.

Dicte Susse Pedersen

Min ekspertise er parterapi, individuel terapi, rådgivning og krisehåndtering. Jeg støtter par og enkeltpersoner i processen med at få afklaring omkring deres situation, med at opnå fordybelse og forstå deres følelser.

Jeg er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut, Medlem af Psykoterapeutforeningen, er certificeret EFT parterapeut og supervisor.

Parterapi og individuel terapi er mine kerneydelser, og derudover har jeg en lang erfaring med kvinder og vold.

Jeg er født i 1961, har 3 store børn fra tidligere ægteskab og lever sammen med min mand, Henrik Lyngbye Pedersen på Christianshavn.

Tal med Susse om:
 • Parterapi
 • Individuel terapi
 • Socialrådgivning
 • Hold Me Tight grupper
 • Afklarende samtaler
 • Samtaler i forhold til vold
 • Supervision
 • Foredrag

Henrik Lyngbye Pedersen

Min ekspertise er parterapi og individuel terapi, og jeg afholder Hold me Tight kurser, sammen med Dicte Susse Pedersen. Jeg faciliterer grupper for mænd. Jeg er især optaget af at skabe forandring og udvikle menneskelige relationer. Jeg rådgiver og coacher ligeledes om personlig udvikling og karriereudvikling.

Jeg er diplomuddannet EFT-parterapeut (emotionsfokuseret parterapi), Imago-parterapeut samt gestaltterapeut og arbejder ud fra en eksistentiel filosofi. Mit fokus er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor forandring og vækst kan foregå på den bedst tænkelige måde.

Sideløbende bestrider jeg en række bestyrelsesposter og driver et investeringsselskab med fokus på at udvikle forretningsmodeller, hvor bæredygtig profil og ansvarlig ledelse kombineres med en sund og effektiv forretning.

Jeg er født i 1957 og gift med Dicte Susse Pedersen, og sammen bor vi på Christianshavn.

Kontakt Henrik om:
 • Parterapi
 • Individuel terapi
 • Familieterapi
 • Afklarende samtaler
 • Foredrag
 • Mandegrupper
 • Hold Me tight grupper
Menu