facebook pixel

Lær intermezzo bedre at kende

Hvem er intermezzo?

Intermezzo er stiftet og drevet af Dicte Susse Larsen.

Jeg er uddannet EFT & Imago terapeut, og det er teknikkerne herfra, der danner mine teoretiske rammer. Herudover trækker jeg på de omfattende erfaringer, som jeg har med fra mit arbejdsliv; primært som socialrådgiver for voldsramte kvinder i Mødrehjælpen, Dannerhuset og Dialog Mod Vold.

Med Intermezzo bringer jeg viden og erfaringer i spil og tilbyder rådgivning, coaching, terapi og selvudvikling til enkeltpersoner, par, familier og virksomheder.

susse

Dicte Susse Larsen

Min ekspertise er parterapi, individuel terapi, rådgivning og krisehåndtering. Jeg støtter par og enkeltpersoner i processen med at få afklaring omkring deres situation, med at opnå fordybelse og forstå deres følelser.

Jeg er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut, Medlem af Psykoterapeutforeningen, er certificeret EFT parterapeut og supervisor.

Parterapi og individuel terapi er mine kerneydelser, og derudover har jeg en lang erfaring med kvinder og vold.

Tal med Susse om:
  • Parterapi
  • Individuel terapi
  • Socialrådgivning
  • Hold Me Tight grupper
  • Afklarende samtaler
  • Samtaler i forhold til vold
  • Supervision
  • Foredrag

Nicoline Hastrup

Jeg hedder Nicoline, og jeg er uddannet psykoterapeut (MPF) fra EFT-instituttet i København. Jeg tilbyder individuel samtaleterapi til dig, der ønsker forandringer i dit liv og at arbejde med dele af dig selv, der gør det svært at udnytte dit potentiale.  Jeg tilbyder også parterapi til jer som par, der ønsker større tilfredshed og livskvalitet i jeres samliv og familieliv.

Jeg samarbejder med terapeutvirksomheden Intermezzo og modtager løbende supervision af certificeret EFT supervisor, Dicte Susse Pedersen fra Intermezzo.

Tal med Nicoline om:
  • Parterapi
  • Individuel samtaleterapi

ØGET LIVSKVALITET OG SELVBESTEMMELSE OVER DIT LIV

INDIVIDUEL TERAPI

Jeg tilbyder individuel terapi til dig, der ønsker at udvikle dig – indadtil i forhold til dig selv og i relationen til andre mennesker.
Mit fokus i terapien er at hjælpe dig med at blive bedre til at mærke dine følelser, lære at acceptere og regulere dem samt reflektere over dem. Målet er, at du bliver mere fortrolig med dine følelser og bliver endnu bedre til at styre efter dem, som om de var et kompas – så du får mere selvbestemmelse over dit liv og bedre kan passe på dig selv og dine relationer i overensstemmelse med dine behov. Når du er mere fortrolig med dine følelser, bliver du bedre til at håndtere livets krav og udfordringer og udnytte dit potentiale personligt og i forhold til andre mennesker.

Jeg tilbyder dig et trygt og fortroligt rum, hvor vi tager udgangspunkt i det, der fylder for dig her og nu. Du er den, som bedst kender dine egne oplevelser og følelser – sammen får vi et overblik over dem og arbejder fremad.

Hvis du har spørgsmål til samtaleforløbet, eller hvis du er i tvivl om terapi er noget for dig, kan du kontakte mig telefonisk til en uforpligtende snak. Du kan også få en gratis forsamtale med fysisk fremmøde i klinikken (30 min.). Kontakt mig på tlf. 27122624 eller mail: nicolinehastrup@protonmail.com

Du kan læse mere om samtaleforløbet og om mig på min hjemmeside: www.nicolinehastrup.dk

PARTERAPI

Ønsker du en gratis forsamtale, så kontakt mig på 27122624 eller nicolinehastrup@protonmail.com

I parterapien tager vi udgangspunkt i at identificere, forstå og ændre de vanskelige og fastlåste mønstre af følelser, tanker og handlinger, som skaber smerte og afstand i jeres parforhold. Jeg vil hjælpe jer med at blive mere bevidste om de dybere følelser og behov, der ligger bag mønstret og hvor de stammer fra, skabe accept af disse behov, og hjælpe jer med at kunne udtrykke dem overfor hinanden. Målet er, at I opnår en bedre forståelse for hinandens reaktioner og behov i parforholdet, og at I bliver i stand til at kommunikere dem til hinanden på en hensigtsmæssig måde.

Parterapi kan være en hjælp til jer, der oplever problemer og mistrivsel i jeres samliv og familieliv:
Det kan være, I oplever en krise eller føler jer fastlåste i konflikter og skænderier, der omhandler f.eks. troskab, praktiske gøremål, lidenskab og intimitet, sygdom og økonomi.

Det kan også være, I oplever stærke negative følelser såsom bekymringer, raseri, afmagt, utilfredshed, svigt, smerte og afstand i jeres samspil, som I ikke ved, hvordan I skal håndtere, eller som I oplever, har taget styringen over jer. Der er også mange par, der oplever at sidde fast i de samme uenigheder om opdragelse og omsorg for børnene, og føler konflikterne skaber så dårlig stemning, at det påvirker børnene og dem selv negativt.

I parterapien tager vi udgangspunkt i at identificere, forstå og ændre de vanskelige og fastlåste mønstre af følelser, tanker og handlinger, som skaber smerte og afstand i jeres parforhold. Jeg vil hjælpe jer med at blive mere bevidste om de dybere følelser og behov, der ligger bag mønstret og hvor de stammer fra, skabe accept af disse behov, og hjælpe jer med at kunne udtrykke dem overfor hinanden. Målet er, at I opnår en bedre forståelse for hinandens reaktioner og behov i parforholdet, og at I bliver i stand til at kommunikere dem til hinanden på en hensigtsmæssig måde.

Jeg har en uddannelse i emotionsfokuseret parterapi (EFT) ved Jette Simon, psykolog og specialist i psykoterapi og supervision samt leder af Dansk Center for Emotionsfokuseret Terapi.  Jeg tilbyder et trygt rum, hvor jeg har fokus på at møde jer begge i det I hver især oplever er vanskeligt i relationen og guider jer i et roligt tempo til at mærke, forstå og acceptere jeres følelser og udtrykke dem overfor hinanden.

Hvis I har spørgsmål til samtaleforløbet, eller hvis I er i tvivl om parterapi er noget for jer, kan I kontakte mig telefonisk til en uforpligtende snak. I kan også få en gratis forsamtale med fysisk fremmøde i klinikken (30 min.). Kontakt mig på tlf. 27122624 eller mail: nicolinehastrup@protonmail.com

I kan læse mere om at gå i parterapi og om mig på min hjemmeside: www.nicolinehastrup.dk

Menu