facebook pixel

Lær intermezzo bedre at kende

Hvem er intermezzo?

Intermezzo er stiftet og drevet af Dicte Susse Larsen.

Jeg er uddannet EFT & Imago terapeut, og det er teknikkerne herfra, der danner mine teoretiske rammer. Herudover trækker jeg på de omfattende erfaringer, som jeg har med fra mit arbejdsliv; primært som socialrådgiver for voldsramte kvinder i Mødrehjælpen, Dannerhuset og Dialog Mod Vold.

Med Intermezzo bringer jeg viden og erfaringer i spil og tilbyder rådgivning, coaching, terapi og selvudvikling til enkeltpersoner, par, familier og virksomheder.

susse

Dicte Susse Larsen

Min ekspertise er parterapi, individuel terapi, rådgivning og krisehåndtering. Jeg støtter par og enkeltpersoner i processen med at få afklaring omkring deres situation, med at opnå fordybelse og forstå deres følelser.

Jeg er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut, Medlem af Psykoterapeutforeningen, er certificeret EFT parterapeut og supervisor.

Parterapi og individuel terapi er mine kerneydelser, og derudover har jeg en lang erfaring med kvinder og vold.

Tal med Susse om:
  • Parterapi
  • Individuel terapi
  • Socialrådgivning
  • Hold Me Tight grupper
  • Afklarende samtaler
  • Samtaler i forhold til vold
  • Supervision
  • Foredrag
Menu