facebook pixel

Supervision

Hvad er supervision?

Supervision hos Intermezzo er et rum, hvor du undersøger, udvikler og forankrer. Du arbejder med dig selv i en faglig- metodemæssigt og personlig opkvalificering, for at kunne udføre dit faglige arbejde, så effektivt som muligt. Supervision er et stærkt redskab til at blive endnu mere fri og effektiv, i dit arbejde med individuelle klienter eller med par.

Få feedback på dit arbejde

Du kan modtaget supervision på skype, individuelt og/eller i gruppe. Supervision kan bruges som en kontinuerlig arbejdsgang, hvor du kan tage sager op, og få feedback på dit arbejde.

På vej mod certificering?

Er du på vej til at blive certificeret som EFT terapeut, skal du minimum have 8 timers supervision. At blive certificeret som EFT terapeut er en proces, hvor dine faglige, professionelle og personlige ressourcer bringes i spil og udvikles endnu mere. Der vil være tidspunkter, hvor du føler dig lost, eller hvor du møder dine begrænsninger i forhold til EFT metoden. Sådan er det for os alle sammen.

retning

Praktiske informationer

Nedenfor finder du nogle praktiske informationer omkring terapi hos Intermezzo.

Din supervisor

Din supervisor hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som er certificeret EFT supervisor. Læs mere om Dicte Susse Larsen – klik hér.

Forløb

Det er meget individuelt, hvor ofte man som professionel har brug for supervision. Nogle fagfolk har brug for supervision flere gange årligt, mens andre har et mindre behov. Er du på vej mod certificering som EFT terapeut, skal du som minimum have 8 timers supervision, inden du indsender første klip til ICEEFT.

Målgruppe

Intermezzos supervision henvender sig primært til følgende faggrupper: Psykologer, psykoterapeuter, socialrådgivere, pædagoger, coaches samt medarbejdere og ledere i det psykologiske- og sociale behandlingssystem.

Prisen er 1.050,00- kr. pr. time for individuel supervision og 1.200,00- kr. for gruppesupervision.

Hvor finder supervisionen sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se dig.

Menu