facebook pixel

Klientudtalelser

Roen og trygheden hos jer som kursusholdere var godt. At finde ud af, at der ikke er noget der skal fixes imellem os, men at vi bare skal være mere nærværende, det var godt at finde ud af.

Tidligere kursusdeltager

Hold Me Tight er for alle som vil blive klogere på sig selv og deres partner, som en god investering i ens parforhold/kærlighedsliv.

Tidligere kursusdeltager

Vores udgangspunkt var et forhold der var ved at falme med for lidt liv og forbindelse mellem os. Vi var på en måde begge havnet et sted, hvor ingen af os længere rakte ud efter hinanden. En slags lidenskabsløs våbenhvile.

Gennem vores forløb hos Dicte Susse fik vi hver især hjælp til at åbne os og til at mærke og forstå hinandens følelser og behov. Dictes meget ansvarsfulde, kærlige og ikke mindst loyale måde at møde os begge på var afgørende for, at vi kunne slappe af og åbne op.

Dicte Susse er ubeskrivelig dygtig til at skabe trygge rammer og til at italesætte det, der foregår.

I dag er vores kontakt fundamentalt anderledes. Vi er mere nærværende og opmærksomme på hinanden. Det er blevet naturligt for os at at udtrykke os, at række ud og samtidig respektere hinanden. Og når vi ryger ned i gamle mønstre, kan vi ret hurtigt se, hvad der sker og både grine og tale sammen om det.

Vi sender ofte kærlige tanker til Dicte Susse og anbefaler hende løbende.

Anonym

Da vi kom til Dicte, havde vi boet sammen i ca. 5 år, og vi landede som par ofte i de samme konflikter med skænderier og vredesudbrud og tårer. Det var blevet et mønster, vi havde brug for hjælp til at få brudt.

Vi havde begge i vores tidligere relationer, prøvet parterapi tidligere, med meget vekslende succes. Dictes tilgang er meget anerkendende, håndfast, empatisk – og kærlig, og det virkede fint for os.

Anonym

Jeg kan anbefale kurset til alle! Hold Me Tight bygger på nogle simple og grundlæggende principper alle kan forholde sig til.

Tidligere kursusdeltager

Kurset har hjulpet med at skabe gensidig forståelse for hinandens behov og for hinanden.

Tidligere kursusdeltager

Vi var nået til det punkt, at hvis vores relation ikke ændrede sig, så måtte vi skilles – efter 27 år.

Vi længtes begge meget efter nærheden; men der var ”noget” imellem os, der forhindrede os i at komme tættere på hinanden. Vi valgte EFT-parterapi hos Dicte, og det har været et fantastisk forløb fra starten. At møde Dictes dejlige, varme, empatiske, accepterende og meget forstående tilgang, har været præcis dét, vi havde brug for – begge to. Kontakten har været nærende; vi har følt os mødt på vores følelser uanset hvilke. Det gode ved denne terapi er, at den åbner nænsomt op for følelserne, også de følelser der er godt gemt væk og passet på.

Vi har lært, at vores mønstre forstyrrer og ligger mellem os, så vi ikke opnår den kontakt med hinanden som vi ønsker. Vi er blevet meget mere trygge ved hinanden nu.

Vi har gennem terapien fået øje på og kontakt med egne traumer fra barndommen, hvilket har forhindret os i nærheden; dét at turde komme tæt på hinanden. Vores konflikter er blevet væsentlig mindre og kortere! Vi har genfundet kærligheden.

Anonym

Alle bør ofre en sådan weekend på sit forhold, uanset om man har små eller store problemer. Det har været fantastisk at gennemgå forløbet sammen, så vi er det samme sted i vores viden om de mekanikker, der opstår.

Tidligere kursusdeltager

I 2017 blev jeg sygemeldt på grund af stress, hvilket medførte, at jeg lå hjemme på min sofa i ca. et år. Jeg kunne ingenting, alt var helt uoverskueligt. Jeg kunne ikke komme ud af min seng.
Jeg havde svært ved at overskue, selv de mindste ting, så som at gå i bad, tage opvasken osv. Min verden var mørk.

Anonym

Alle par burde tage sådan et kursus. Vi har fået nogle redskaber til at se anderledes på tingene, og til at tackle vores problemer. Vi kan allerede mærke en positiv forandring.

Tidligere kursusdeltager

Trygt, empatisk og nærværende er det første der springer i tankerne, når vi skal beskrive vores forløb hos Dicte!

Hun var god til få os i ro og gav os med det samme følelsen af at være accepteret med hvad vi end måtte komme med. Og så gik hun direkte ind i os og vores udfordringer.

Vores udfordring var som udgangspunkt utroskab. Vi har begge oplevet svigt og barske omstændigheder i vores opvækst og det var i vejen for vores forhold og resulterede i ærgerlige handlemønstre og voldsomme konflikter, skænderier og svigt.

Dicte guidede os igennem vores udfordringer ved at fokusere på os som individer og gennemskuede hvad der var på spil imellem os. Det afsæt gav os en bedre og bredere forståelse af hinanden og hvorfor vi handlede som vi gjorde. Vi kom i kontakt med nye sider af os selv og fik konkrete værktøjer til, hvordan vi kommunikerede uden at lynet slog ned i os hver gang.

Over tid gav det os kompetencerne og lysten til at holde fast vores i forhold. Vi udviklede os sammen og det gav os et tryggere fundament for vores videre udvikling som par, men også som individer.

I dag har vi langt færre eksplosioner og kan ofte rose hinanden for vores måde at håndtere en konflikt eller uenighed på.

Anonym

Hvordan var jeres udgangspunkt?

Vi havde tabt hinanden i praktik, ombygning og småbørn. Vores forbindelse var ikke god. Jeg følte mig alene i mit parforhold og var vred på min mand, fordi han ikke kunne melde klart ud. Min mand var utydelig, og jeg blev usikker. Min mand vidste godt, at der var noget galt, men værgede sig mod at skulle begynde i parterapi. Jeg kritiserede og efterlyste ham, og han trak sig, fordi han ville undgå det svære og ubehagelige.

Hvad sloges I med, da I kom første gang?

Jeg følte sig svigtet af min mand. Konkret fordi han ikke kunne slå rødder i den lejlighed, vi lige havde besluttet at købe og var flyttet ind i. Han var utydelig, og jeg følte ikke, at han meldte sig ind i vores lille familie. Han følte sig presset til at skulle formulere sig om det vanskelige, og syntes at mit ønske om tydelighed var besværligt og krævende. Han havde svært ved at finde ud af, hvad han egentlig følte, og oplevede at jeg var for hurtig og altid kom ham i forkøbet.

Hvordan parterapien har hjulpet jer?

Overordnet kunne jeg begribe ham på en ny måde. En forståelse af, at han blev blank. Han følte sig mødt og forstået af Dicte, som var god til at fange, når han ’forsvandt’. Der blev skabt nogle møder og noget kontakt i nogle af de svære ting, som bl.a. opløste min sorg og vrede over han havde svigtet. Da jeg kunne mærke, at han ægte forstod, hvad jeg havde stået i, kom der en opløsning af min vrede. Min mand blev udfordret og kunne mærke sin egne ”fastlåsninger”, fordi de blev opfanget i rummet. Det blev også begyndelsen på hans næste proces ind i egenterapi.

Man kommer ikke længere, end hvad man selv bidrager med, og i forløbet smed han ikke alle kort på bordet, hvilket udløste en ny krise. Vi gik derfor ikke derfra som et lykkeligt par, men med en dybere forståelse af hinanden som på den lange bane bar frugt. Vi ville derfor ikke være uden forløbet, som vi er meget taknemmelige for. Og vi er sammen den dag i dag.

Anonym

På Hold Me Tight kurset får man værktøj til de svære og uundgåelige samtaler.

Tidligere kursusdeltager

Da jeg kom hos Dicte første gang var mit liv præget af et dårligt selvværd, katastrofetanker, tankemylder og forstyrrende flashbacks på grund af en hård opvækst. Jeg følte, at der hele tiden lå en skygge over mit liv, som tyngede mig ned og gjorde, at jeg aldrig var rigtig glad. Efter et EMDR psykoterapeutisk behandlings forløb har jeg oplevet en enorm forandring og forbedring i mit liv.

Anonym

Menu