facebook pixel

Individuel terapi

 Få større overblik og flere ressourcer

Individuel terapi er til dig, der ønsker at få et større overblik og flere ressourcer i dit liv. Jeg tager udgangspunkt i dine nuværende udfordringer og hjælper dig et skridt videre på vejen. Via individuel terapi kan du få hjælp til at håndtere problematiske situationer i dit liv, i familien, udfordringer i forhold til dine eller din partners børn, samværs- og forældremyndighedsproblematikker.

Opnå indsigt

Individuel terapi handler om at opnå indsigt. Ved at lære dig selv, dine følelser, tanke- og handlingsmønstre godt at kende, har du mulighed for at udvikle dig og skabe positiv forandring.

Metoden i individuel terapi

Jeg arbejder med metoder fra gestaltterapien og fra EFT (Emotionsfokuseret terapi), og med afsæt i din specifikke situation kan vi støtte dig til endnu mere selvindsigt og give dig redskaber til at skabe forandring.

Har du spørgsmål til terapi? SMS KYS til 1245

Så ringer jeg dig op og tager en snak om terapi er det rigtige for dig. Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf: 3121 2431 og få en snak om forløb og terapi generelt. Du behøver ikke være 100% afklaret, når du ringer. Undervejs i samtalen falder mange ting på plads.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du nogle praktiske informationer omkring terapi hos Intermezzo.

Terapeuter

Terapeuten hos Intermezzo er Dicte Susse Larsen, som har begge mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker. Læs mere ved at klikke hér.

Forløb

Det er meget individuelt, hvor mange sessioner man har brug for. Du kan starte med at komme til første session, og se om det er noget for dig.

Har du flere spørgsmål?

Ring til mig på tlf: 3121 2431. Jeg kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvor finder terapien sted?

Min hyggelige klinik ligger hos psykologerne/psykoterapeuterne i Havnegade 49 st., 1058 København K. Stedet ligger centralt og gør det nemt at få parterapi i København. Da jeg har Metro på Kongens Nytorv, næsten lige til døren, kommer mine klienter både fra Amager, Ørestad, Valby, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, City, Hellerup og Gentofte. Jeg har dog også en del par, der kommer længere væk, såsom fra Lyngby, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Holte, Kokkedal, Vedbæk og Rungsted, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og også fra andre lande i Europa så som Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge. Hvis I kommer i bil, er det relativt nemt at finde en P-plads i området – specielt i dagtimerne.

Jeg glæder mig til at se dig.

Menu