facebook pixel

Om intermezzo

Vi hjælper mennesker på rette vej

Intermezzo ser menneskers forandringskraft som fundamentet i vores arbejde. Mennesker kan og vil udvikle sig. Sammen og hver for sig. Det er fagligt veldokumenteret, og vi ser det i praksis hver dag. Vi brænder for at hjælpe mennesker på rette vej.

Et nærværende rum

Intermezzo hjælper mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv – i parforholdet, på jobbet og i samværet med andre mennesker. Vi tilbyder et engageret, tillidsfuldt og nærværende rum med tid til fordybelse, plads til eftertænksomhed og mod til at gå nye veje.

Konstruktive samtaler

Intermezzo anvender den lyttende, anerkendende og konstruktive samtale som vejen til forandring. Vi giver os tid til at forstå din situation. Vi tager afsæt præcis der, hvor du er i dit liv. Og vi giver dig inspiration og redskaber til at udvikle dig – alene eller sammen med din partner.

Professionalisme og faglighed

Intermezzo insisterer på nytænkning og udvikling. Samfundet forandrer sig konstant. Det samme gør vores livsvilkår, identitet og sociale relationer. Det kræver en dynamisk tilgang i vores arbejde. Vi møder dig med en professionalisme og faglighed i konstant bevægelse. Vi elsker at udfordre os selv.

Vi tilbyder en vifte af ydelser inden for parterapi, rådgivning, coaching og selvudvikling. Mål og metoder varierer, men værdier og ’mind-set’ er hver gang de samme.

Menu