facebook pixel

Om intermezzo

Intermezzo hjælper mennesker på rette vej

Jeg ser menneskers forandringskraft som fundamentet i mit arbejde. Mennesker kan og vil udvikle sig. Sammen og hver for sig. Det er fagligt veldokumenteret, og jeg ser det i praksis hver dag. Jeg brænder for at hjælpe mennesker på rette vej.

Et nærværende rum

Intermezzo hjælper mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv – i parforholdet, på jobbet og i samværet med andre mennesker. Jeg tilbyder et engageret, tillidsfuldt og nærværende rum med tid til fordybelse, plads til eftertænksomhed og mod til at gå nye veje.

direction04

Konstruktive samtaler

Intermezzo anvender den lyttende, anerkendende og konstruktive samtale som vejen til forandring. Jeg giver mig tid til at forstå din situation. Jeg tager afsæt præcis der, hvor du er i dit liv. Og jeg giver dig inspiration og redskaber til at udvikle dig – alene eller sammen med din partner.

Professionalisme og faglighed

Intermezzo insisterer på nytænkning og udvikling. Samfundet forandrer sig konstant. Det samme gør vores livsvilkår, identitet og sociale relationer. Det kræver en dynamisk tilgang i vores arbejde. Intermezzo møder dig med en professionalisme og faglighed i konstant bevægelse. Jeg elsker at udfordre mig selv.

Intermezzo tilbyder en vifte af ydelser inden for parterapi, rådgivning, coaching og selvudvikling. Mål og metoder varierer, men værdier og ’mind-set’ er hver gang de samme.

therapy
intermezzo-logo-symbol

Afbud

24 timer før aftalt tid. For sent afbud eller udeblivelse faktureres med fuldt honorar.

Menu